Ένας Μήνας Έμεινε! -Σεμινάριο StarDogs στη Θεσ/νίκη (13/4)

Νέα
Typography

seminario

Ένας μήνας έμεινε! Εξασφάλισε τη θέση σου στο Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων της Θεσσαλονίκης (Κυριακή, 13 Απριλίου).

Ένας μήνας έμεινε μέχρι να πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρά μου (για τα τελευταία 8 χρόνια). Ένα μεγάλο σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων στη Θεσ/νίκη.

Για περίπου μια δεκαετία , φίλοι από όλη τη Βόρειο Ελλάδα, παραπονούνταν γιατί τα σεμινάρια του StarDogs είχαν ως επίκεντρο την Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδος και του εξωτερικού , μα ποτέ την Θεσ/νίκη.

Αν και προσωπικά είχα έντονη την επιθυμία να πραγματοποιήσω ένα τέτοιο σεμινάριο στην "Νύφη του Θερμαϊκού" , διάφοροι λόγοι δεν μου το επέτρεψαν. Παρόλο που γνώριζα -από τους δεκάδες φίλους που επικοινωνούν μαζί μου- ότι υπάρχει έντονη ανάγκη και έλλειψη- για την ανάπτυξη καινούριων ιδεών, τεχνικών και απόψεων σχετικά με τις επικρατούσες πρακτικές στην περιοχή, όλο και κάτι συνέβαινε ώστε να μην κάνω το βήμα προς τον Λευκό Πύργο.

Όμως τα πράγματα ωρίμασαν από κάθε άποψη και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος να συναντήσω τους τόσο πολλούς και ενθουσιώδεις φίλους μας από την Β. Ελλάδα. Είμαι σίγουρος ότι στις 13 Απριλίου, θα έχουμε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα δυναμικό ξεκίνημα για να αρχίσει η Θετική Εκπαίδευσης Σκύλων να ανθίσει και να επικρατήσει και σε αυτό το ιστορικό μέρος της πατρίδας μας.

Ήδη οι περισσότερες θέσεις του σεμιναρίου έχουν διατεθεί. Προβλέπεται η αίθουσα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Θεσσαλονίκης (Εθν. Αμύνης 13)  να είναι γεμάτη με ανθρώπους που θέλουν να μάθουν, με ανθρώπους που ψάχνουν το καλύτερο, με ανθρώπους έτοιμους να μεταλαμπαδεύσουν τις καινούριες ιδέες.

Ο Γιάννης Αραχωβίτης (StarDogs Positive Training) οι συνεργάτες τους για άλλη μια φορά θα κάνουν το παν για να φανούν χρήσιμοι στον καθένα που ασχολείται με τα ζώα και τα σκυλιά ιδιαίτερα. Η μεγάλη & διεθνή εμπειρία του StarDogs είναι εγγύηση για αυτό.

Θα γίνει και η παρουσίαση των νέων εκπαιδευτικών προιόντων του StarDogs

Για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο μπορούν να καλέσουν άμεσα το τηλ. 210--60 29 053 ή να στείλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

seminario

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!