Μάσημα

Νέα
Typography

dogΤα σκυλιά, ειδικότερα τα κουτάβια, εξερευνούν το περιβάλλον με το στόμα τους. Και τους αρέσει να μασούν για πολλούς λόγους (μείωση στρες, μασάζ στα ούλα, ανία, εξερεύνηση κ.λ.π.). Αλλά όταν μασούν ακατάλληλα αντικείμενα είναι καταστροφικό και επικίνδυνο. Μια κάλτσα, ένα κομμάτι ξύλου ,για παράδειγμα, μπορούν να δημιουργήσουν τραυματισμούς και στομαχικά προβλήματα.

Τα κουτάβια μερικές φορές θα συνεχίσουν αυτή τη συνήθεια και κατά την ενηλικίωση εκτός και αν τα αποθαρρύνουμε και εμποδίσουμε την ανάπτυξη αυτής της δραστηριότητας. Για να μάθετε στο κουτάβι σας το "σωστό" μάσημα, δώστε τους κατάλληλα αντικείμενα (ειδικά κόκαλα και παιχνίδια) και αποτρέψτε το ανεπιθύμητο μάσημα. Φροντίστε επίσης να εμπλουτίστε τη ζωή τους με κατάλληλη για την ηλικία τους δραστηριότητα για εκτόνωση και κάψιμο ενέργειας.

 

*****Ξενοδοχείο Σκύλων*****
Θετική Εκπαίδευση Σκύλων
StarDogs Positive Training
Γιάννης Αραχωβίτης Επαγγελματίας
Εκπαιδευτής Σκύλων
Μέλος του APDT#66102 (USA) & PDTE
Τηλ. 210-60 29 053 - Κιν. 6945 954 564
www.StarDogs.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σειρά Σεμιναρίων για Εκπαιδευτές Σκύλων
×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!