Στιγμές που σημαίνουν τα Πάντα!

Νέα
Typography

araxovitis signature

Γράφει ο Γιάννης Αραχωβίτης, 
Επαγγελματίας Θετικός Εκπαιδευτής Σκύλων & Ανθρώπων - Αντιπρόσωπος Ελλάδας για το PDTE

Στιγμές που σημαίνουν τα Πάντα!

 

Φαντάζομαι, όλοι μας έχουμε μέρες που κυλούν σαν μην υπήρξαν ποτέ. Είναι εκείνες οι μέρες που τρέχουμε από το πρωί ως το βράδυ σε διάφορες μικροδουλιές, ασήμαντες αλλά επείγουσες και αναγκαίες, μα που δεν μας αφήνουν απολύτως καμιά ανάμνηση και κανένα συναίσθημα.
Δεν έχεις παρά να κοιτάξεις πίσω την περασμένη βδομάδα, ή τον περασμένο μήνα και να προσπαθήσεις να γράψεις 5 πράγματα, 5 γεγονότα , που θα τα φυλάς στο μυαλό και στην ψυχή σου, ως αξέχαστα.

Και ενώ γυρίζεις, σπίτι, άδεις και εξουθενωμένος, με το που ανοίγεις την πόρτα, νάσου πετιέται μια χνουδωτή μπαλίτσα, κουνώντας την ουρά της , και σου φτιάχνει το κέφι, σου φέρνει ένα χαμόγελο στα χείλη. Γονατίζεις, σε κοιτάει στα μάτια, και λιώνεις. Το χαϊδεύεις και ηρεμείς. Σου αλλάζει τη ψυχολογία, ξεχνάς τα βάσανα της μέρας, έστω και για μια στιγμή.

Τέτοιες στιγμές μας προσφέρουν απλόχερα και καθημερνά τα σκυλιά μας. Δεν είναι τυχαίο, ότι οι επιστήμονες τα έχουν χαρακτηρίσει ως το πιο δυνατό αντικαταθλιπτικό. 
Ούτε μπορεί να παραβλεφθεί το γεγονός ότι είναι πάντα εκεί και μας περιμένουν. Και μας αποδέχονται με τα καλά μας και τα κακά μας.
Μεγάλη τύχη να υπάρχουν τέτοια πλάσματα στην ζωή μας. Αγκάλιασέ τα, προστάτεψέ τα, αγάπησέ τα. Γιατί μόνο αυτά ξέρουν πώς να γεμίζουν τη ζωή σου με πολλές αξέχαστες στιγμές.

Μάθε περισσότερα για τον σύντροφό σου.

Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων, Αθήνα, Κυριακή, 3/4/16

http://www.stardogs.gr/portal/proionta-ypiresies/seminaria/618-seminario-ekpaidefsis-skylon-kyriaki-03-04-16

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!