Μια Ομάδα με κοινό Σκοπό και κοινό Όραμα

Σχόλια Εκπαιδευόμενων
Typography
Έψαχνα πάντα να βρώ μια ομάδα με κοινές ανησυχίες με μένα...μια ομάδα που να είχαμε ένα κοινό σκοπό,ένα κοινό όραμα,που βέβαια να μην δρά ακτιβιστικά,βίαια και με κίνδυνο να χάθει η αξία των πιστεύω μας.Έψανα πάντα επίσης μια  ομάδα νέων ανθρώπων,απλων και καθημερινών αλλά με κάτι το υπερβατίκο..μια υπέρβαση στην καθημερινότητα!

 Αυτήν την ομάδα την βρήκα στα σεμινάρια θετικής εκπαίδευσης του StarDogs Trainer’s Academy.Είμασταν μια ομάδα ανοιχτών ανθρώπων στο μυαλό που καλούμασταν να κάνουμε ακριβώς αυτή την υπέρβαση που άνεφερα παραπάνω,να ξεχάσουμε κάποιες παραδοσιακές αντιλήψεις και πεποιθήσεις για τους φίλους μας τους σκύλους,τα ζώα αλλά και γενικά των ζωντανών οργανισμών και να τις αντικαταστήσουμε με νέες,μοντέρνες,θετικές,φιλοζωικές αλλά και φιλάνθρωπες «στάσεις»!!!
Η ομάδα ήταν εκεί αλλά τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν υπήρχε ο δάσκαλος και οι συνεργάτες του οι οποίοι με αγάπη και υπομονή μας μεταδώσανε μια καινοτομική πραγματικότητα στις συμπεριφορές πολλών ζωντανών οργανισμών!Εμείς που είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε τα σεμινάρια ασχοληθήκαμε με τον πιο κοντινό και πιστό φίλο του ανθρώπου,τον σκύλο.

Με κοινό άξονα λοιπόν,την αγάπη μας για τα σκυλιά αλλά και την φιλοδοξία μας ,ξεκινήσαμε να βρισκόμαστε κάθε δύο βδομάδες για μάθημα-προσωπικά είχε τεράστια αγώνια αλλά και τεράστιο κενό μεταξύ των μαθημάτων-και όλοι μάζι καταθέταμε το όραμα μας στο τραπέζι των μαθημάτων περιτριγυρισμένοι από πολύ πράσινο,υπέροχα σκυλιά,πολλά χαμόγελα...

Προσωπικά βίωσα μια υπέροχη μαθησιακή περίοδο(τα μαθήματα είναι πανεπιστημιακού επιπέδου αλλά το περιβάλλον φιλικότατο)και βιώνω και μια μετάβαση στην ζώη μου:πρίν τα μαθήματα δεν ήξερα πώς να επικοινωνώ με τα σκύλια,είχα και έχω μια φλέβα σκυλίσια μέσα μου αλλά ήμουν και θα είμαι άνθρωπος..τα μαθήματα με τον δάσκαλό μας μου δείξαν τον τρόπο της εγκεφαλικής επικοινωνίας με τα υπέροχα αυτά  πλάσματα και κυρίως μου μάθαν και τον δρόμο της επιβίωσης αυτής της επικοινωνίας.Ο δρόμος οναμάζεται θετική εκπαίδευση και είναι σε ότι καλύτερο μπορεί κανείς να επενδύσει κάποια χρήματά του.......ευχαριστώ όσους με παρότρυναν να παρακολουθήσω τα σεμινάρια,τον δάσκαλό μου,τους συνεργάτες του και τους συμμαθητές μου για τις υπέροχες ώρες που περάσαμε μαζί...

 

Τσιλιμίγκρα Νικολέττα

Στοιχεία Επικοινωνίας

StarDogs Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Υπεύθυνος: Γιάννης Αραχωβίτης (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων Μέλος του APDT #66102 (USA) & PDTE)

Τηλ.: 210-60 29 053

Κιν.: 6945 954 564

στείλτε μήνυμα

dog-contact


Πανσιόν (ξενοδοχείο) σκύλων

Τηλ.: 213-00.80.588

Κιν.: 694-43.99.911

Χάρτης

Εγγραφτείτε στο δωρεάν Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας και αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για συνδρομητές.
×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!