Πανευρωπαικό Σεμινάριο - Συνέδριο PDTE-Ρώμη 2007

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων
Typography

Πανευρωπαικό Σεμινάριο - συνέδριο του συλλόγου εκπαιδευτών σκύλων ευρώπης PDTE- Ρώμη 2007  

 
Στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο σεμινάριο / συνέδριο του PDTE ( Σύλλογος  Εκπαιδευτών Σκύλων Ευρώπης) στη Ρώμη.


Το προεδρίο της PDTE με την πρόεδρο Κα Τουρίντ Ρουγκάς (δεξιά)
 
Δεκάδες μέλη του συλλόγου από διάφορες χώρες τις Ευρώπης συναντήθηκαν στο Braciano (έξω από τη Ρώμη) όπου αντάλλαξαν εκπαιδευτικές πληροφορίες και απόψεις σχετικές με το επάγγελμά τους και τις προοπτικές τους.
 

Η πρόεδρος κ. Τουρίντ Ρουγκάς (Νορβηγία) έκανε απολογισμό του περασμένου έτους και ανέπτυξε τις κατευθύνσεις του συλλόγου για τον ερχόμενο χρόνο.

Διακεκριμένοι εκπαιδευτές παρουσίασαν πολύ ενδιαφέροντα εκπαιδευτικά και επαγγελματικά θέματα.

 

Εκ μέρους της Ελλάδος μίλησε ο κ. Γιάννης Αραχωβίτης που περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και στη Τουρκία.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στους παρευρισκόμενους η παρουσία της Ελληνικής συμμετοχής (14 άτομα- απόφοιτοι της σχολής του StarDogs) που έδωσε χρώμα και ζωντάνια στο συνέδριο. Ομολογουμένως τέτοιες εμπειρίες δίνουν ώθηση στο επάγγελμα του εκπαιδευτή σκύλων, αναβαθμίζουν την εικόνα του και αναπτύσσουν ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το επόμενο συνέδριο/ σεμινάριο θα γίνει στην Φιλανδία τις 27 & 28 Σεπτεμβρίου το 2008.

Φωτογραφίες απο το σεμινάριο

 

Στελέχη του Stardogs στην fontana di trevi

 

Και άρωμα απο αρχαία Ρώμη

 

 

Στο βάθος το Colosseum

 

O κος Γιάννης Αραχωβίτης σε ρόλο ομιλητή

 

 


 

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!