Βιβλίο «Εκπαίδευσε το Σκυλί σου …Κάνοντας Τίποτα!».

Εκπαιδευτικά Βιβλία
Typography
cover_newΑπό το τέλος Μαρτίου κυκλοφόρησε το νέο βιβλίου του κ. Γιάννη Αραχωβίτη (επαγγελματία θετικού εκπαιδευτή σκύλων,www.StarDogs.gr )

Τίτλος του βιβλίου είναι «Εκπαίδευσε το Σκυλί σου …Κάνοντας Τίποτα!».

 

Διαπραγματεύεται με απλό και ευχάριστο τρόπο το πώς μπορούμε να βρούμε απλές, εφικτές, θετικές λύσεις στο μεγαλύτερο ποσοστό των συμπεριφορών που «βασανίζουν» το σκυλί μας και εμάς.

Μέσω της εκπαίδευσης (ακόμη και με τη βοήθεια ενός έμπειρου εκπαιδευτή) προσπαθούμε να μάθουμε στο σκυλί έναν αριθμό εντολών. Ο αριθμός αυτός για διάφορους λόγους (ικανότητα σκύλου, περιορισμένες ικανότητες χειριστή, έλλειψη χρόνου και χρημάτων κ.λ.π.) είναι περιορισμένος. Για παράδειγμα σε μια Βασική Υπακοή επικεντρωνόμαστε στις βασικές εντολές (π.χ. Κάτσε, Έλα, Μείνε, Πάμε κ.λ.π.) που στη καλύτερη περίπτωση δεν ξεπερνούν τις 10-12 διαφορετικές συμπεριφορές.

 
Ο “ιδιοκτήτης” του σκύλου όμως έρχεται αντιμέτωπος ,σε καθημερινή βάση και όλο το 24ωρο, με ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό ενοχλητικών (από λίγο ως ανυπόφορες) συμπεριφορών (π.χ. κλαψούρισμα, γάβγισμα, μάσημα, λέρωμα, σκάψιμο, καταστροφές, «χοροπήδημα» πάνω στους επισκέπτες …η λίστα είναι εντυπωσιακά μεγάλη».

Το βιβλίο «Εκπαίδευσε το Σκυλί σου … Κάνοντας Τίποτα» έρχεται να απαντήσει και να δώσει λύσεις.

Ποιος είναι ο «κοινός παρονομαστής» σε όλες τις πιο πάνω συμπεριφορές
  • Τι πρέπει να κάνουμε
  • Τι δεν πρέπει να κάνουμε
  • Πως μπορούμε να εντοπίζουμε τα «κίνητρα»
  • Πως μπορούμε να τα «αδρανοποιούμε»
  • Ποιος είναι ο βασικός , χρυσός κανόνας, που θα μας βοηθήσει να λύσουμε παρόμοια προβλήματα
  • Πως «στρέφουμε» το σκυλί στις επιθυμητές συμπεριφορές (για εμάς)
  • Πως το «απομακρύνουμε» από τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές (για εμάς, αλλά επιθυμητές για αυτό) κ.λ.π.

Το βιβλίο «Εκπαίδευσε το Σκυλί σου …Κάνοντας Τίποτα» σας δείχνει τις απλές, εφικτές, και αποτελεσματικές λύσεις. Δεν ισχυριζόμαστε ότι «όλα λύνονται ως δια μαγείας». Η επαγγελματική βοήθεια από ένα εκπαιδευτή δεν μπορεί να αντικατασταθεί από οποιοδήποτε βιβλίο. Όμως σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό και αφού κατανοήσετε τα διάφορα αντιπροσωπευτικά πραγματικά παραδείγματα που σας δίνουμε, τότε θα μπορείτε «Κάνοντας Τίποτα» να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα (που οι λύσεις όλων έχουν «κοινά κλειδιά»).

Η τιμή του βιβλίου είναι 9 ευρώ. (Η προσφορά που είχαμε έκλεισε. Οι πρώτοι 50 που παρήγγειλαν, εξασφάλισαν το «Εκπαίδευσε το σκυλί σου …Κάνοντας Τίποτα» στην τιμής προσφοράς των 5 Ευρώ.)Διαβάστε τις κριτικές για το βιβλίο...

 

Στείλτε τώρα τη παραγγελίας σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε στο 210- 60 29 053.

Γίνετε ένας από τους 50 τυχερούς.
*****Ξενοδοχείο Σκύλων*****
** Θετική Εκπαίδευση Σκύλων **
StarDogs Positive Training
Γιάννης Αραχωβίτης
Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων
Μέλος του APDT#66102 (USA) & PDTE
Τηλ. 210-60 29 053 - Κιν. 6945 954 564
www.StarDogs.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σειρά Σεμιναρίων για Εκπαιδευτές Σκύλων

Στοιχεία Επικοινωνίας

StarDogs Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Υπεύθυνος: Γιάννης Αραχωβίτης (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων Μέλος του APDT #66102 (USA) & PDTE)

Τηλ.: 210-60 29 053

Κιν.: 6945 954 564

στείλτε μήνυμα

dog-contact


Πανσιόν (ξενοδοχείο) σκύλων

Τηλ.: 213-00.80.588

Κιν.: 694-43.99.911

Χάρτης

Εγγραφτείτε στο δωρεάν Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας και αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για συνδρομητές.
×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!