Τελειώσες με την εκπαίδευση του σκύλου σου?

Εκπαίδευση Σκύλων
Typography
Τελειώσες με την εκπαίδευση του σκύλου σου?Νομίζεις ότι η εκπαίδευσή σου και η δική του ολοκληρώθηκε? Κάνεις λάθος. Μπορείς να μαθαίνεις νέα πράγματα καθημερινώς από βιβλία, από την τηλεόραση, από το ιντερνετ, μέσα από συζητήσεις με άλλους και από την ενεργή παρατήρηση της συμπεριφοράς των σκύλων. Κάνε το στόχο στη ζωή σου να κοιτάς να ανακαλύπτεις νέα πράγματα που αφορούν το σκυλί σου.Μια μικρή αλλαγή στη συμπεριφορά σου μπορεί να βελτιώσει ή να χειροτερέψει κάτι στη σχέση σου με τον τεράποδο Νέστωρα.
 
Δεν είναι ανάγκη να είναι ριζικές αλλαγές! Μια μικρή κίνηση του σώματός , μια νότα χαμηλότερη στον τόνο της φωνής , μια αλλαγή της διαδρομής προς το πάρκο μπορεί να προσθέσει πολλά οφέλη.

Συνέχισε να χτίζεις τις ικανότητές σου και τις γνώσεις σου. Γίνε καλύτερος "σκυλογονιός".

"H εκπαίδευση κάποιου δεν τελειώνει παρά μόνο με τον θάνατό του" -Robert E. Lee
×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!