Αγάπη ζώων!

Νέα
Typography

Το να αγαπάς με το μυαλό είναι λιγότερο δυνατό από το να αγαπάς με την καρδιά. Και όταν το μυαλό ανακατεύεται τα θαλασσώνει, γιατί βάζει περιορισμούς, βάζει αν και προϋποθέσεις.

Ο άνθρωπος ως λογικό ον, πέφτει στην παγίδα του να συγκρίνει, του να ζυγίζει και του να υπολογίζει τα πράγματα.

Τα σκυλιά μας δεν μπαίνουν σε αυτές τις διεργασίες. Αν νοιώσουν ασφαλή μαζί σου, αν τους δώσεις ένα κομμάτι ψωμί και λίγο χάδι είναι έτοιμα να ανοίξουν την καρδιά τους και να σε  βάλουν για πάντα εκεί. Δεν ζυγίζουν το πόσα θα πάρουν, ούτε από τι τζάκι προέρχεσαι. Απλά σε δέχονται χωρίς ταμπού και περιορισμούς. Για αυτό και δεν σου κρατάνε κακία γιατί άργησες να γυρίσεις, γιατί δεν τα έβγαλες βόλτα κ.λ.π. Όποτε και να τους μιλήσεις, σου χαμογελούν, τρέχουν κοντά σου, πηδούν στην αγκαλιά τους.

Ας μάθουμε και εμείς να αφηνόμαστε στο συναίσθημα. Υπάρχουν περιστάσεις που η λογική δεν έχει λόγο να υπεισέρχεται και να ανάγει τα πάντα σε μαθηματικές πράξεις. Η αληθινή αγάπη δεν κοιτάζει χρώμα, τίτλους, διαβατήρια. Αγαπάει γιατί αυτό ξέρει να κάνει. Και τα σκυλιά μας είναι η προσωποποίηση της αγάπης. Είναι το σύμβολο της άδολης, της ανεπιφύλακτης, της χωρίς όρια αφοσίωσης, αποδοχής και λατρείας.


προς κοινοποίηση
--------------------------------------------------------------------------------------

Προσφορά Εκπαιδευτικών βιβλίων!!!

https://www.stardogs.gr/news/559-prosfora-ekpaideftikon-vivlion

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!