Οι 11 χρυσοί κανόνες για τα κουτάβια. Πώς να προλάβετε τα άσχημα.

Νέα
Typography

araxovitis signature του Γιάννη Αραχωβίτη - StarDogs Trainers Academy 20 χρόνια πρωροπορία

armoniki simbiwsi book

Η πιο δύσκολη εποχή για τα κουτάβια, έτσι και για τους κηδεμόνες σκύλων, είναι όταν τα "μικρά" έρχονται στο σπίτι μας. Τότε είναι που συμβαίνουν τεράστιες αλλαγές στην ζωή μας αλλά και στην ζωή των κουταβιών.
Αν σε αυτή, την πιο κρίσιμη και δύσκολη φάση, εμείς, ως κηδεμόνες, δεν γνωρίζουμε το πως να αναθρέψουμε, να φροντίσουμε, να βοηθήσουμε και να δείξουμε στα σκυλάκια το τι θέλουμε και πως να συμπεριφέρονται, καταλαβαίνετε το χάος που προκαλείται.
Για αυτό και πρέπει να έχουμε την απαραίτητη γνώση για να ανταποκριθούμε σωστά στον ρόλο που επιλέξαμε μεν, αλλά προφανώς και δεν τον γνωρίζουμε καλά. Σε αυτή την ηλικία το κάθε λάθος μας, έχει τεράστια επίδραση και επίπτωση στο πως θα εξελιχθεί το κουταβάκι μας, που ναι μεν τώρα είναι μικρόσωμο και τα κουτσοκαταφέρνουμε αλλά αργότερα τα πράγματα, εξελίσσονται σε δύσκολα προβλήματα, μερικές φορές και επικίνδυνα.

 

Για αυτό και όπως λέει ο λαός μας "Κάλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε". Ας ξεκινήσουμε τα πράγματα σωστά και με ασφάλεια από την πρώτη μέρα. Αυτό όμως συνεπάγεται ότι πρέπει να έχουμε τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες. Δεν μπορείς να οδηγήσεις ένα αμάξι αν δεν ξέρεις, δεν μπορείς να βοηθήσεις ένα κουτάβι αν δεν μάθεις.

Δυστυχώς, γενικώς πολλές φορές, οι νέοι (και πιο παλιοί) κηδεμόνες σκύλων, προσπαθούν αποσπασματικά να βρουν λύσεις στα πολλά και κρίσιμα προβλήματα που είναι αναμενόμενο να αντιμετωπίσουν από τις πρώτες μέρες που θα έρθει το κουτάβι στο σπίτι μέχρι να φτάσει στην ηλικία των 5-7 μηνών. Η περίοδος αυτή είναι εξαιρετικά κρίσιμη από κάθε άποψη για την διαμόρφωση του χαρακτήρα του ζώου. Αν δεν προσέξουμε τώρα και αν δεν δράσουμε από δυο μηνών, ίσως βρεθούμε με τρομακτικά προβλήματα αργότερα.

Τι πρέπει να κάνουμε; Δεν πρωτοτυπώ αν πω " Απευθυνθείτε στον ειδικό". Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την επιτόπια και εξατομικευμένη βοήθεια ενός έμπειρου και σύγχρονου εκπαιδευτή Ενός εκπαιδευτή που έχει σπουδάσει το αντικείμενο του, που έχει εμπειρία και στο πως να χειρίζεται με ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ το κουτάβι αλλά και πως να διδάσκει τους κηδεμόνες του.
Όταν η γνώση είναι έγκυρη (από επαγγελματία) και έγκαιρη (από την πρώτη μέρα, 2 μηνών για το κουτάβι), τότε έχουμε κάνει το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΒΗΜΑ για να κτίσουμε μια Αρμονική Συμβίωση μεταξύ ζώου και ανθρώπων.

Τώρα στην περίπτωση, που λόγω και κρίσης, κάποιος δεν μπορεί να επενδύσει στην εκπαίδευση την δική του και του κουταβιού- κάτι που καλό είναι να το συνυπολογίζουμε από πριν- μπορεί να προμηθευτεί το βιβλίο μας, το "Οι 11 Χρυσοί Κανόνες για μια Υπέροχη Σχέση- Αρμονική Συμβίωση".

Έξτρα Δώρο

Ταυτόχρονα με το βιβλίο, που κοστίζει 15 ευρώ, θα κερδίσει και μια έκπτωση 50% (=10 Ευρώ) για συμμετοχή σ’ ένα από τα επόμενα σεμινάρια για το κοινό του StarDogs. Η προσφορά, και λόγω έναρξη σχολικής χρονιάς, ισχύει μόνο για λίγες μέρες, μέχρι να συμπληρωθούν τα πρώτα 50 άτομα. Μεταβιβάζεται και σε άλλο άτομο.

Μάθε έγκαιρα & έγκυρα!

Αντί να φτάσετε να λέτε "Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα" εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και κάνετε το καλύτερο για σας και το σκυλάκι σας.
Μόνο για λίγες μέρες και για 50 αντίτυπα. Στείλετε την παραγγελία σας, με τηλ, όνομα & ακριβή ταχυδρομική διεύθυνση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Θα σας σταλούν οδηγίες και λεπτομέρειες.

Στο θέμα του μειλ που θα στείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , γράψετε στο θέμα του μηνύματος την λέξη "ΠΡΟΣΦΟΡΑ"

Μάθετε τώρα και κερδίστε και 10 ευρώ.

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!