Μόνο Εσύ!

Νέα
Typography

araxovitis signature του Γιάννη Αραχωβίτη (επαγγελματία Θετικού Εκπαιδευτή Σκύλων & Ανθρώπων)

mono esu

Μοναδική είναι η σχέση και το δέσιμο που αναπτύσσεται μεταξύ ανθρώπου και σκύλου. Κανένα άλλο πλάσμα δεν έχει καταφέρει να μας πλησιάσει τόσο μα τόσο πολύ. Κανέναν άλλο πλάσμα δεν μας έχει γεμίσει τη ζωή με τόση αγάπη, χαρά και χαμόγελο. Κανένα άλλο πλάσμα δεν μας έχει βοηθήσει τόσο πολύ και με τόσο πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Κανένα άλλο πλάσμα δεν μας καταλαβαίνει καλύτερα από το σκυλί μας.

 

 

Μοναδική παρέα, απέραντη καλοσύνη και ευγνωμοσύνη. Μπήκε στην καρδιά μας, στη ζωή μας , στο σπίτι μας. Και είναι τόσο μα τόσο δύσκολο να φανταστούμε την ζωή μας χωρίς τη λάμψη των ματιών του, χωρίς το κούνημα της ουράς του, χωρίς τις «χαζομάρες» του.

Είναι όντως εξαιρετικά επώδυνος ο χωρισμός μας όταν έρθει η ώρα. Είναι κάτι που ενώ ξέρουμε ότι θα συμβεί και ότι πρέπει να σταθούμε δυνατοί, λυγίζουμε. Γιατί ένα μέρος της ψυχής μας, ένα μέρος της ζωής μας, ο καλύτερός μας φίλος θα «φύγει». Δυστυχώς το μοναδικό λάθος του σκυλιού είναι ότι ζει λίγο. Και η απώλειά ενός τέτοιου φίλου, παρόλο που μας διδάσκει (ακόμα και με την αξιοπρέπεια που φεύγει, πιστός μέχρι το τελευταίο αντίο) και μας προετοιμάζει, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ένα κενό που δύσκολα καλύπτεται ακόμα και από τον… «κολλητό» μας , από οποιοδήποτε άνθρωπο.

Την τελευταία δεκαετία ο άνθρωπος έχει αρχίσει να ανακαλύπτει νέα δεδομένα για αυτό το υπέροχο ζώο. Πως μαθαίνει, πως μας «διαβάζει» , πως σκέπτεται, τι το επηρεάζει , ποιες άλλες ικανότητες και δυνατότητες διαθέτει και πολλά άλλα.

Αν θες να μάθεις για τον καλύτερο φίλο μας μην χάσεις την μοναδική ευκαιρία. Εκμεταλλεύσου τις προσφορές και παρακολούθησε το Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων του StarDogs Positive Training με τον Γιάννη Αραχωβίτη (www.StarDogs.gr)


Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων, Κυριακή, 17/5/15


Γίνε Επαγγελματίας Θετικός Εκπαιδευτής Σκύλων

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!