Ο Γιώργος Κωστόπουλος στο StarDogs

Νέα
Typography

Το Σάββατο 17 Μαρτίου, η Σχολή Εκπαιδευτών Σκύλων του StarDogs είχε την τιμή να φιλοξενεί τον διεθνή κριτή εκθέσεων μορφολογίας σκύλων κ. Γιώργο Κωστόπουλο.

 

 

 


Ο κύριος Κωστόπουλος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας (ΚΟΕ) και του Ομίλου Κυνόφιλων Αθηνών (ΟΚΑ), καταξιωμένος εκπαιδευτής και διεθνής κριτής όλων των φυλών. Έχει κλιθεί για να κρίνει σε πολλές εκθέσεις σε συνολικά 22 χώρες του εξωτερικού και έχει συγγράψει εκατοντάδες άρθρα σχετικά με την κυνοφιλία.

Ο κύριος Κωστόπουλος παρουσίασε στη σχολή μας το νέο του δημιούργημα, την εφημερίδα Top Dogs που στόχο έχει να προάγει την ποιοτική ελληνική εκτροφή καθαρόαιμων σκύλων και να ενημερώσει το κοινό σχετικά με τις εκθέσεις.

Με πολύ ενδιαφέρων οι μαθητές του StarDogs Trainers’ Academy άκουσαν από τον κύριο Κωστόπουλο μια ιστορική αναδρομή για τις εκθέσεις μορφολογίας, από το ξεκίνημά τους έως και σήμερα. Επίσης ανέλυσε την δημιουργία και εξέλιξη των φυλών των σκύλων και την σημασία των εκθέσεων σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα.

Οι γνώσεις και η εμπειρία του κύριου Κωστόπουλου σίγουρα προκαλούν ένα μεγάλο ενδιαφέρον για το άτομό του και τον ευχαριστούμε θερμά που με προθυμία και χαρά μετέδωσε ένα κομμάτι αυτών των γνώσεων στους μαθητές του StarDogs στους οποίους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία μετά το πέρας της φοίτησή τους. Ο κ. Αραχωβίτης (διευθυντής της σχολής εκπαιδευτών ) εξήρε το έργο και το ήθος του κ. Κωστόπουλου και τον συνεχάρη για την καινούρια του δουλειά (Top Dogs)



×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!