Ζωοφιλική εκδήλωση με σκυλί σε Δημοτικό σχολείο στα Βριλήσσια!!!

Νέα
Typography
sxoleio 001 200 πιτσιρίκια στοιβάχτηκαν για να παρακολουθήσουν το ζωοφιλικό μάθημα στο Athena Schule (Ελληνογερμανικό σχολείο στα Βριλήσσια). Ο Γιάννης Αραχωβίτης, ο Μάκης Μαλακασιώτης και η περίφημη Λήδα δέχτηκαν την πρόσκληση του δασκάλων του ανωτέρω σχολείο και ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων βρέθηκαν στην αυλή του σχολείου και για μια περίπου ώρα μοιράστηκαν γνώσεις με τη νεολαία της Ελλάδας.

araxovitis signature 

του Γιάννη Αραχωβίτη (επαγγελματία Θετικού Εκπαιδευτή Σκύλων)

Η Λήδα φυσικά δέχτηκε με ευχαρίστηση τα χάδια από τα παιδάκια και τους αποζημίωσε με τα κόλπα της και την επίδειξή της. Παρούσα και δυο μέλη της ζωοφιλικής Βριλησσίων (η Δώρα και η Σούζαν) που συνεχίζουν το έργο τους. Οι σπόροι ζωοφιλίας που φυτεύονται σε τρυφερές ηλικίες, ανθίζουν και καρπίζουν αργότερα. Μακάρι και άλλα σχολεία και δάσκαλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτό.

sxoleio 002

sxoleio 003

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!