«Αξίζω την αποδοχή και την αγάπη , ακόμη και όταν κάνω λάθη, τα οποία είναι μέρος της εξελικτικής μου πορείας»

Νέα
Typography

happy-dogΕδώ έχουμε κάτι που πολύ εύκολα οι άνθρωποι το επικαλούνται για τον εαυτούς αλλά δύσκολα το αποδέχονται για τα σκυλιά (ζωάκια) τους. Από αυτά περιμένουν από τη πρώτη μέρα να ξέρουν που θα κάνουν τα "κακάκια" τους, πως να μένουν ήσυχα τη νύχτα γιατί κοιμάται ο κόσμος, πως να μην δείχνουν τη χαρά τους με το να πηδάνε στην αγκαλιά μας, πως να μην μασάνε τα έπιπλα.

 

 

 

Και αντί να μπουν στον κόπο και να τα βοηθήσουν να μάθουν, καταφεύγουν στις φωνές, στις κακοποιήσεις και τον εκφοβισμό τους. Και αν το σκυλάκι δεν είναι .."Αϊνστάιν", κινδυνεύει σύντομα να βρεθεί παρατημένο σε κάνα ερημικό σημείο ή δεμένο εφόρου ζωής σαν τον ισοβίτη κατάδικο.

Ας κάνουμε τον κόπο να μάθουμε και να ξοδέψουμε για να βελτιωθούμε και για να γίνουμε άξιοι "ιδιοκτήτες" κατοικίδιου. Δική μας επιλογή ήταν, δική μας ευθύνη είναι. Δεν μας φταίει το κουτάβι που βρέθηκε μαζί μας στο διαμέρισμα.

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!