Η Aποστολή του StarDogs

Νέα
Typography
Το StarDogs Positive Training βοηθάει τους ιδιοκτήτες σκύλων να αντιμετωπίσουν τις αναμενόμενες καθημερινές δυσκολίες (κοινωνικοποίηση,καθαριότητα,μάσημα, δάγκωμα, υπακοή κ.λ.π.) στη συμβίωσή τους με τα κατοικίδιά τους.

Τους βοηθάει να βρουν πρακτικές, μόνιμες και ζωοφιλικές λύσεις.

Οι "γονείς" των σκύλων εκπαιδεύονται οι ίδιοι πως να επικοινωνούν σωστά με το σκυλί τους, πως να το χειρίζονται χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και πως να χτίζουν τη σχέση τους με κατανόηση , σαφήνεια και ευχάριστο τρόπο.

 

Ο κ. Γιάννης Αραχωβίτης (ιδιοκτήτης / μάνατζερ του StarDogs) έχει βοηθήσει χιλιάδες ιδιοκτήτες σκύλων , σε Ελλάδα και εξωτερικό, να βελτιώσουν και να αλλάξουν την φιλοσοφία τους για το πως μαθαίνουν τα σκυλιά. Με σεμινάρια, βιβλία, DVDs και με τους απόφοιτους της Σχολής Εκπαιδευτών του StaDogs, έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην προώθηση των ζωοφιλικών και θετικών μορφών εκπαίδευσης.

 

 

 

 

 

Το σκυλί σου αξίζει να έχει τη σωστή εκπαίδευση στο σωστό χρόνο (από δυο μηνών).

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!