Θυμηθείτε ότι τα σκυλιά είναι ΜΟΝΟΝ σκυλιά

Νέα
Typography

dog-breedsΤα τόσα πολλά προβλήματα που εμείς οι άνθρωποι βρίσκουμε στη συμπεριφορά των ζώων είναι επειδή ξεχνάμε αυτή την απλή πραγματικότητα. Αυτό που βλέπουμε είναι φυσιολογικές σκυλίσιες συμπεριφορές που γίνονται "προβληματικές" όταν έχουμε υπερβολικά πολύ ή μη αρκετό από αυτές.

Φαίνεται να υπάρχει μια ξεκάθαρη σχέση "Αγάπης - Μίσους" ανάμεσα στον άνθρωπο και το σκυλί.Ένα σκυλί μπορεί να λατρευτεί ή να μισηθεί από τη μια στιγμή στην άλλη.


Ρωτήστε κάποιον θετικό εκπαιδευτή (www.stardogs.gr)  και θα σας πει ότι "δεν υπάρχουν Προβλήματα Σκύλου"- είναι όλα Προβλήματα Ανθρώπου". Επίσης θα σας πουν ότι πολλοί άνθρωποι θεωρούν το να έχουν σκύλο είναι "δικαίωμα" και όχι "ένα πολύ ειδικό προνόμιο".

Τα σκυλιά μας μπορεί να είναι διασκεδαστικά, υπέροχα, τρυφερά. Δυστυχώς μπορεί να είναι απρόβλεπτα, καταστροφικά και περιστασιακά επιθετικά.

Διαβάστε τώρα δυο από τα πιο υπέροχα βιβλία που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε το πως τα σκυλιά σκέπτονται, μαθαίνουν, αντιλαμβάνονται το κόσμο, πως προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας και τι πρέπει να κάνετε σωστά και έγκαιρα για να αποφύγετε τα άσχημα.

Παραγγείλετε τώρα και αποκτήσετε στην τιμή προσφοράς  20 Ευρώ (24 κανονική τους τιμή) τα δυο Ελληνικά bestsellers. Τα βιβλία "Σήματα Ηρεμίας" της κ. Τουρίντ Ρουγκάς και το "Εκπαίδευσε το Σκυλί σου …Κάνοντας Τίποτα" του κ. Γιάννης Αραχωβίτη.

Σας τα στέλνουμε με κούριερ σε όποια διεύθυνση μας δώσετε. Έξοδα αποστολής 4 ευρώ.

Τα βιβλία μπορείτε να τα δείτε , να διαβάσετε σχόλια / περιγραφές και να τα παραγγείλετε από το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα στο www.StarDogs.gr

Η προσφορά ισχύει για τις επόμενες επτά μέρες. Πατήστε εδώ για να δείτε τα βιβλία.

Τηλέφωνα παραγγελίας : 210-60.29.053 & 6945.95.45.64

και www.StarDogs.gr

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!