Ποιος είναι Φιλόζωος/Ζωόφιλος Υποψήφιος ;

Νέα
Typography

Ποιος είναι Φιλόζωος/Ζωόφιλος Υποψήφιος ;Δημοτικές Εκλογές 2010.

 
Ποιος είναι Φιλόζωος/Ζωόφιλος Υποψήφιος?????
 

Πολλοί εθελοντές, σωματεία & πολίτες ανά καιρούς απευθυνθύκαμε στους δήμους προκειμένου να μας βοηθήσουν σε διάφορα περιστατικά.

Αυτά τα περιστικά συνήθως αφορούν σε: κακοποιήσεις, εγκατάλειψη, παράνομη εκτροφή & βασανισμό ζώων συντροφιάς, σε χτυπημένα από αυτοκίνητα ζώα, σε κυνομαχίες, στην ανάγκη ενημέρωσης πολιτών , σε τσίρκο με ζώα & πολλά άλλα.

Προεκλογικά λοιπόν ας θέσουμε τους ανθρώπους αυτούς προ των ευθυνών τους.

Επ ουδενί δεν θα κρίνουμε τους δημοτικούς άρχοντες με βάση τα φιλοζωικά τους αισθήματα.

Τους κρίνουμε με βάση την αποτελεσματικότητα τους ως αιρετών αρχών στη διαχείριση του περιβάλλοντος (στο οποίο σαφώς συμπεριλαμβάνονται τα ζώα συντροφιάς).

Τους κρίνουμε με βάση το αν κατάφεραν να διαχειριστούν κόσμια τους πολιτές, να τους εξυπηρετήσουν & να εφαρμόσουν τη νομοθεσία ή αν απλά υποσχέθηκαν προκειμένου να εξασφαλίσουν ψήφους!

Σε αυτή τη σελίδα περιμένω τη δική σας ιστορία ως comment -παρακαλώ να χωρά σε ένα comment αν ειναι εφικτό-(ή στείλτε τη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το τίτλο δημοτικές εκλογές 2010).

Σύντομη, περιεκτική & πραγματικά γεγονότα χωρίς εμπάθεια (ή χαρακτηρισμούς μη πρέποντες).

Ας δούμε τους καλούς & τους κακούς.

Ας δούμε ποιοί ανταπεξήλθαν στις υποχρεώσεις τους & ποιοί στρογγυλοκάθησαν στις καρέκλες τους αγνοώντας τους νόμους .
 
http://adespotathriasio.blogspot.com/2010/10/blog-post_09.html
×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!