Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων στην Θεσσαλονίκη 11/12/2011

Νέα
Typography

dog-training_december...με εισηγητή τoν εκπαιδευτή Γιάννη Αραχωβίτη (Star Dogs)

 

Την Κυριακή 11/12/2011, 10:00 - 15:00, στον πολυχώρο «Μύλος» στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων.  Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι το StarDogs και το Webpet και η διεξαγωγή του σεμιναρίου είναι υπό την  χορηγία της Royal Canin.

Η  θεματολογία που θα αναπτυχθεί από τον επιφανή ομιλητή κ. Αραχωβίτη (Επαγγελματία Εκπαιδευτή Σκύλων, Μέλος του APDT#66102 (USA) & PDTE) θα είναι  ευρεία και θα καλύψει τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ενότητες:

- Oι αιτίες που προκαλούν επιθετικότητα στους σκύλους, τα είδη επιθετικότητας και τι πρέπει να γνωρίζουμε για να την αντιμετώπιση τους.


- Θα αναλυθεί η επιθετική/φοβική συμπεριφορά σκύλων, πως μπορεί να διαγνωστεί, πόσο εύκολη είναι η λύση, πώς εφαρμόζεται το σχέδιο διόρθωσης και τι μπορεί να πάει λάθος;

- Η τελευταία ενότητα που θα συζητηθεί αφορά τα βασικά της Βασικής Εκπαίδευσης Σκύλων, ποια είναι τα συστατικά της επιτυχίας και πως βρίσκουμε κατάλληλες λύσεις. Η εκπαίδευση είναι απλή αλλά όχι εύκολη. Πως θα εξασφαλίσουμε μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας;

Ο κ. Αραχωβίτης θα αναπτύξει τα παραπάνω θέματα και απαντήσει σε ερωτήματα που θα δεχθεί από τους συμμετέχοντες.  

Επιπλέον, ιδιαίτερα εποικοδομητική θα είναι η ειδική ενότητα με θέμα “Η  Υγιεινή Διατροφή του Σκύλου” με εισηγητή τον κ. Χ. Τσαμίδη από την Royal Canin που θα μας αναλύσει την σημασία της διατροφής στην υγεία του σκύλου.

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η βελτίωση της ζωής των σκύλων - ανθρώπων, μέσω της εκπαίδευσης και της δημιουργίας ισχυρότερων δεσμών με τον ιδιοκτήτη

Οι συμμετέχοντες είναι κυρίως: Ιδιοκτήτες, εκπαιδευτές, φιλόζωοι, κτηνίατροι, εκτροφείς, εκθέτες, λάτρεις της κατάρτισης. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί «Βεβαίωση Παρακολούθησης» του σεμιναρίου και το κόστος του σεμιναρίου είναι 25€.

Μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο επιτυχημένο σεμινάριο που διεξήχθη στην Αθήνα στις 10 Απριλίου 2011 στον σύνδεσμο: http://tinyurl.com

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής επισκεφτείτε το www.WebPet.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας: 2121011278, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για εγγραφές έως 02/12/2011 μπαίνετε σε κλήρωση για 10 σακιά τροφής Royal Canin

stardogs-seminario-thesaloniki

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!