4 Οκτωβρίου - Παγκόσμια Ημέρα για τα Ζώα

Νέα
Typography
4 Οκτωβρίου - Παγκόσμια Ημέρα για τα ΖώαΗ Παγκόσμια Ημέρα για τα Ζώα (World Animal Day) εορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου. Ξεκίνησε στην Φλωρεντία της Ιταλίας το 1931 σε ένα συνέδριο οικολόγων. Αυτή τη μέρα, τα ζώα εορτάζουν και διάφορες εκδηλώσεις διοργανώνονται στα περισσότερα μέρη του κόσμου. Η 4η Οκτωβρίου επιλέχθηκε αρχικά επειδή είναι η εορτή του Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης, ένας λάτρης της φύσης και προστάτης άγιος των ζώων και του περιβάλλοντος. Χιλιάδες εκκλησίες ανά τον κόσμο αφιερώνουν σχετικούς ψαλμούς κατά την Κυριακή (πλησιέστερα προς την 4η Οκτωβρίου).

Στις μέρες μας , η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, έχει ξεπεράσει τη στενή σχέση με τον εορτασμό ενός Χριστιανού αγίου, και εορτάζεται πλέον από ανθρώπους κάθε εθνικότητας , θρησκείας και προέλευσης. Διάφορες ζωοφιλικές εκδηλώσεις διοργανώνονται από τις τοπικές αρχές, από φιλοζωικές οργανώσεις και στα σχολεία. Μεγάλα χρηματικά ποσά δωρίζονται για την ανακούφιση των ζώων που βρίσκονται σε ανάγκη.

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!