To "Αρμονική Συμβίωση" επανεκδίδεται

Νέα
Typography

armonikiΤο βιβλίο<ahighlight="" href="/portal/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2&category_id=1&Itemid=38" data-mce-href="/portal/component/virtuemart/?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2&category_id=1&Itemid=38"> «Αρμονική Συμβίωση» του εκπαιδευτή σκύλων κ. Γιάννη Αραχωβίτη, θα επανεκδοθεί για 5 φορά και θα είναι διαθέσιμο στο σεμινάριο του StarDogs που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 11/12/2011. Οι φίλοι που θα παρευρεθούν στο σεμινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν σε ειδική τιμή ημέρας και τα τρία βιβλία του StarDogs (Αρμονική Συμβίωση, Σήματα Ηρεμίας , Εκπαίδευσε το Σκυλί σου …κάνοντας Τίποτα».

Η μεγάλη προτίμηση που δείχνουν οι φίλοι για τα βιβλία του StarDogs Positive Training τα έχουν καταστήσει best sellers στο είδος τους για την Ελλάδα.

Την ίδια επιτυχία έχουν και στη Τουρκία. Μάλιστα το «Αρμονική Συμβίωση & το « Εκπαίδευσε το Σκυλί σου ..Κάνοντας Τίποτα» σύντομα θα εκδοθούν στα Αγγλικά και πιθανότατα στα Σέρβικα και Ρουμάνικα.

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!