Εκπαίδευση Γερακιών

Νέα
Typography

 

hawk_trainingΜια σπάνια ευκαιρία είχαν οι συμμετέχοντες στα " Σεμινάρια για Εκπαιδευτές Σκύλων" του StarDogs. Παρακολούθησαν εκπαίδευση και ελεύθερες πτήσεις Γερακιών. Το θέαμα ήταν άκρως εντυπωσιακό. Τα περήφανα αρπακτικά συνεργάστηκαν άψογα με τους χειριστές τους και για μια άλλη φορά αποδείχτηκε η δύναμη της Θετικής Εκπαίδευσης.

 

Λόγω του χαρακτήρα τα Γεράκια είναι ζώα δύσπιστα και ο παραμικρός κίνδυνος ή εκφοβισμός θα μπορούσε να τα κάνει να ...εξαφανιστούν. Όμως οι ισχυροί δεσμοί και η ποιότητα της σχέσης τους με τον χειριστή τα κάνει να επιστρέφουν ξανά και ξανά στην ανθρώπινη συντροφιά τους.

hawk_training02Μέλη από την Ομάδα Φίλων Αρπακτικών εξήγησε τις τεχνικές εκπαίδευσης και τις ιδιαιτερότητες του Γερακιού, τις εξαιρετικές δυνατότητες και  τις ευαισθησίες του, τις ευθύνες των χειριστών και τις ανάγκες του πτηνού. Διαπιστώθηκε η πλήρη ταύτιση των μεθόδων εκπαίδευσης σκύλων και Γερακιών (θετική μέθοδος).

 

 

 

 

hawk_training01
Το StarDogs ευχαριστεί θερμά την Αγγελική, τον Βασίλη, τον Σωτήρη και τους άλλους φίλους (Ομάδα Φίλων Αρπακτικών) που με τα υπέροχα Γεράκια μας χάρισαν μια την απίστευτη εμπειρία.

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!