Ας Αλλάξουμε το Σκηνικό!

Νέα
Typography

 Ας Αλλάξουμε το Σκηνικό!Καλησπέρα σε όλους.

 

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω έναν προς ένα, μιας και το group έφτασε αισίως να αριθμεί τα 200 μέλη.

 

Η έκρηξη βίας απέναντι σε όλα τα πλάσματα από την πλευρά των ανθρώπων είναι τεράστια, ειδικά τα τελευταία χρόνια.

 

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια εκπαίδευση ζώων σήμαινε ξύλο, πνίξιμο, φωνές, αγριοκοιτάγματα, και ηλεκτροσόκ!

 

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια επανάσταση σε αυτόν τον τομέα, σε όλο τον κόσμο, που είναι πλέον αντιληπτή και στην Ελλάδα. Όλο και περισσότεροι γονείς σκύλων αναζητούν καθημερινά πιο ζωοφιλικές μεθόδους για να εκπαιδεύσουν το κατοικίδιο φιλαράκι τους, και αυτό είναι κάτι που πραγματικά με ενθουσιάζει και με κάνει, έστω για μια φορά, να αισθανθώ αρκετά περήφανη για την Ελλάδα, μιας και τα άσχημα γεγονότα με θύματα ζώα τα μαθαίνουμε όλοι μας καθημερινά.

Η Ελλάδα είναι αρκετά μπροστά σε θέματα εκπαίδευσης και οι Έλληνες είναι αρκετά πρόθυμοι να μάθουν και να εφαρμόσουν  θετικές μεθόδους ώστε να μάθουν νέες συμπεριφορές στα σκυλάκια τους, καθώς και να διορθώσουν κάποιες ανεπιθύμητες.

 

 

Μπορούμε όμως να πάμε και πιο μπροστά! Μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς το σκηνικό.

 

Για να αλλάξει όμως χρειάζεται ενημέρωση και ανοιχτά μυαλά!

 

Ας ενημερωθούμε όλοι λοιπόν για το τι είναι πραγματικά η θετική εκπαίδευση, πως λειτουργεί, ποια τα οφέλη της, ποιος θεωρείται πραγματικά θετικός εκπαιδευτής, και μην αφήνουμε τα ζώα μας υποχείρια του κάθε ένα που απλά θέλει να κερδίσει κάποια χρήματα παραπάνω, αδιαφορώντας για την ψυχολογία και την υγεία του ζώου με το οποίο δουλεύει.

 

Φιλικά

 

Δήμητρα Ποντικάκη

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!