Διεθνή Τηλεοπτική Επιτυχία του StarDogs

Νέα
Typography

candostum

To StarDogs Positive Training σημείωσε μεγάλη διεθνή τηλεοπτική επιτυχία σε ριάλιτυ με αδέσποτα σκυλιά.

 
 

Η μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή έγινε από το κορυφαίο τηλεοπτικό κανάλι SHOW TV της Τουρκίας στα πρότυπα της αρχικής παραγωγής του BBC.

 

10 ημίαιμα σκυλιά επιλέχθηκαν από τον κ. Αραχωβίτη και τους συνεργάτες του από διάφορα καταφύγια σκύλων της Τουρκίας. Αυτά τα σκυλιά "χρεώθηκαν" σε 10 διασημότητες από τη γείτονα χώρα (ηθοποιοί, τραγουδιστές , αθλητές). 10 συνεργάτες του StarDogs (απόφοιτοι εκπαιδευτές της Ακαδημίας Εκπαιδευτών του StarDogs της Κωνσταντινούπολης) ανέλαβαν την προσπάθεια εκπαίδευσης και επανένταξης των σκύλων αυτών. Βοηθώντας του διάσημους να μάθουν πως να χειρίζονται τα σκυλιά, πως να επικοινωνούν και πως να κάνουν διάφορες απαιτητικές αλλά ευχάριστες συμπεριφορές.

Ο κ. Αραχωβίτης έχει αναλάβει το γενικό σχεδιασμό της εκπαίδευσης και  του τηλεοπτικού διαγωνισμού. Κάθε βδομάδα τα σκυλιά με τους διάσημους εξετάζονται σε διάφορες ασκήσεις -συνδυασμός Υπακοής, Ατζίλιτυ και Δημιουργικότητα- και ένας εκ των διαγωνιζομένων (αυτός που παίρνει τους λιγότερους βαθμούς) αποχωρεί από το show.

Κατά την διάρκεια του show οι κριτές και οι διαγωνιζόμενοι περνούν διάφορα ζωοφιλικά μηνύματα. Τo πρόγραμμα γνωρίζει τεράστια επιτυχία και έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Ήδη τις 2 πρώτες βδομάδες γύρω στα διακόσια σκυλιά (αριθμός ρεκόρ) υιοθετήθηκαν από τα διάφορα καταφύγια. Οι ιδιοκτήτες σκύλων μαθαίνουν τι είναι Θετική Εκπαίδευση Σκύλων και επιμορφώνονται για το πως να χτίσουν αρμονική σχέση με τα σκυλιά τους.

stardogs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stardogs

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!