Εκδήλωση της Φιλοζωικής Ν. Φιλαδέλφειας

Νέα
Typography
Στις 13 & 14 Οκτώβρη διεξήχθη με εξαιρετική επιτυχία το παζάρι της Φιλοζωικής Νέας Φιλαδέλφειας.
 
Η εκδήλωση έγινε στο πανέμορφο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και πλήθος πολιτών επισκέφτηκε τα περίπτερα. Εκτός από τα πλούσια περίπτερα , τα βιβλία, τα εικαστικά, τις προβολές βίντεο κ.λ.π. έγινε και διαγωνισμός τετραπόδων. Μικροί και μεγάλοι "γονείς" σκύλων καμάρωσαν για τις ικανότητες τους.
 
Η κ. Κική Καραθανάση , η πρόεδρος , μαζί με όλα τα μέλη του σωματείου φρόντισαν για την άψογη διοργάνωση και για το πέρασμα των κατάλληλων μηνυμάτων.
 
Στο χώρο υπήρχε κτηνίατρος , ο κ. Παιδάς, που έδινε δωρεάν συμβουλές.
 
Το StarDogs Positive Training συμμετείχε με περίπτερο όπου κάποιος μπορούσε να λάβει δωρεάν εκπαιδευτικές πληροφορίες.  Ευχόμαστε στη Φιλοζωική Ν. Φιλαδέλφειας να συνεχίσει το εξαιρετικό έργο που εκτελεί. Επίσης πιστεύουμε ότι όλοι οι πολίτες θα πρέπει να συνεισφέρουν , ο καθένας όπως μπορεί, σε παρόμοιες πρωτοβουλίες. Ας μην ξεχνάμε ότι όλα τα μέλη είναι εθελοντές που πολλές φορές "πληρώνουν" ακριβά αυτή τους την ευαισθησία προς τα ζώα και το περιβάλλον.
 
 
×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!